Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

El serveiEl Servei proveeix als nuclis urbans de Selva, Caimari, Moscari i Biniamar.
Les labors que corresponen al servei són totes les relacionades, tant en proveïment com en sanejament i pluvials amb:

- Instal·lació, manteniment, reparació d'avaries i renovació d'instal·lacions i canalitzacions.
- Qualitat de l'aigua, tant tractament com a anàlisi química i informació legal enfront de Sanitat i Consum.
- Desratització i desinsectació de xarxes de sanejament.
-Gestió de clients: lectura i facturació de comptadors, manteniment i renovació dels mateixos, atenció al client, noves escomeses, altes, baixes…
- Servei de guàrdia 24h enfront d'avisos d'emergència d'abonats o avaries.
- Gestió amb altres organismes referent a legalitzacions i documentació requerida.
El Servei AQUA-ILLES GESTION INTEGRAL DEL AGUA, S.L. , en l'actualitat disposa de dues zones de captació d'aigües subterrànies :

* CAMP DE POUS DE SA COMUNA:
consta de quatre pous de captació amb una capacitat d'extracció instantània total de 137 m3/hora, la qual cosa suposa 3.288 m3 diaris, capacitat suficient per cobrir les demandes de consum actuals.
Mitjançant una xarxa de transport d'aigua d'uns 6 Km de longitud i partint d'un dipòsit de capçalera situat a la mateixa zona de captació del Camp de Pous, subministra l'aigua als nuclis urbans de Selva, Caimari i Moscari. En l'actualitat la xarxa de distribució d'aigua dins aquests nuclis urbans dóna servei a un total de 1.587 abonats.

* CAPTACIONS DE BINIAMAR:
consta de dos pous de captació amb una capacitat d'extracció instantània total de 30 m3/hora, la qual cosa suposa 720 m3 diaris, capacitat suficient per cobrir les demandes de consum actuals.
Mitjançant una xarxa de transport d'aigua d’uns 2 Km de longitud i partint d'un dipòsit de capçalera situat a la mateixa zona de captació, subministra l'aigua al nucli urbà de Biniamar. En l'actualitat la xarxa de distribució d'aigua dins aquest nucli urbà dóna servei a un total de 179 abonats.

 

Esta web utiliza cookies propias o de terceros. Al continuar con la navegación usted acepta el uso que hacemos de ellas. Si lo desea puede modificar sus preferencias en su navegador.

Accepto les cookies de la web.